Foto: Promo

Paragraf Business Forum od 27. do 29. novembra

Foto: Promo

Kompanija Paragraf, koja održava pravnu bazu i portal Paragraf Lex, će u periodu od 27. do 29. novembra oranizovati stručni skup Paragraf Business Forum u fruškogorskom hotelu Premier Aqua.

Skup će pod geslom "Unapređenje i zaštita poslovanja” na jednom mestu spojiti stručnjake iz oblasti prava, finansija, bankarstva, a ticaće se propusta poslodavaca koje najčešće dovode do radnih sporova, njihovim pravima i obavezama u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, odnosno prava i obaveze sa aspekta GDPR.

Pored toga, govoriće se o posebno važnim temama za bankarski sektor, poput novina u Zakonu o izvršenju i obezbeđenju, odnosno normativnih izmena od značaja za upis nepokretnosti i hipoteke u katastar.

Događaj će takođe biti posvećen i temi zloupotrebe dominantnog položaja i nenajavljeni uviđaj Komisije za zaštitu konkurencije, kao i o planovima i najavama Beogradske berze i Agencije za privredne registre.

Tokom tri dana govornici na forumu biće najviši predstavnici Udruženja banaka Srbije, Beogradske berze, službe Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Republičkog geodetskog zavoda, Pravnog fakulteta, Agencije za privredne registre kao i vodećih advokatskih kancelarija.

Više informacija organizaciji i precizna satnica ovog korisnog stručnog skupa nalaze se na internet stranici organizatora

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara