FOTO: Print Screen

Pazi, snima se: Spot za javni prevoz od 15 miliona dinara

FOTO: Print Screen

Nakon što je raspisao javnu nabavku od 90 miliona dinara za reklamiranje gradskog prevoza u prorežimskim medijima, zatim od još 90 miliona za izradu intereaktivne kampanje, Grad Beograd traži ponuđača koji će za 15 miliona dinara napraviti video spot i vizuale za javni prevoz. Time ova potencijalna izdvajanja iz gradske kase, budući da je postupak u toku, dostižu 195 miliona dinara što je više od 1,6 miliona evra.

U javnoj nabavci "Izrada video spotova i vizuala za javni prevoz” navodi se da se kontinuirano podiže nivo usluge javnog prevoza putnika. 

Izradom video spotova i vizuala za javni prevoz povećalo bi se poverenje građana, promenila slika o javnom prevozu što bi doprinelo značajnom povećanju prihoda od prodaje karata, ocenjuju gradski čelnici.

Od ponuđača se traži da: dizajnira i izradi oglas za oglašavanje u štampanim medijima, 
vizual za oglašavanje na bilbordima i na internetu. Traže se i najmanje tri scenarija za video spot. 

spotgsp

Kako stoji, okvirni sporazum se zaključuje na procenjenu vrednost javne nabavke koja iznosi 12.499.998,00 dinara bez PDV-a, odnosno 15.000.000,00 dinara sa PDV-om. Vrednost okvirnog sporazuma obuhvata cenu izrade spota i vizuala.

Podsećamo, Grad je uz ovu javnu nabavku raspisao još dve, obe pojedinačno procenjene vrednosti 90 miliona dinara

Prva za medijsku promociju javnog prevoza u medijima kao što su Pink, Informer i Kurir.

I druga javna nabavka, za interaktivnu kampanju za veću naplatu karata u vidu ekoloških aktivnosti, zabavnih manifestacija i primene virtuelne realnosti u prevozu.

Ono što je zanimljivo, i u okviru javne nabavke za medijsku promociju gradskog prevoza takođe se od ponuđača traži  izrada spotova za TV, vizuala za oglašavanje i insertacije u štampanim medijima, za oglašavanje na bilbordima i internetu sa porukama korisnicima javnog prevoza u Beogradu. Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (3)

  • Gaga

    Bolje da su za te pare kupili nove autobuse.

  • Sanja

    Kakva reklama? Kakvi vizuali? Zar nije dovoljno svakodnevno koristiti gradski prevoz da bi se stekla realna slika o istome, a ne gledati montiranu reklamu na tv.

  • mila

    Kad se Staljinu covek zalio da lose zivi dobio je odgovor da cita novine i slusa radio pa ce znati kako zivi.