Srbija

17.01.2020. 14:59

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Prestižna nagrada za Generali talent program

Srbija

17.01.2020. 14:59

Stanton Chase Beograd dodelio je Talent Management nagradu Generali Osiguranju Srbija. 
Krajem prošle godine, Stanton Chase Beograd organizovao je šestu dodelu nagrada i priznanja namenjenih kompanijama iz različitih industrija, koje razvijaju i implementiraju programe za upravljanje talentima i posvećene su razvijanju potencijala svojih zaposlenih, navodi se u saopštenju Generali osiguranja. 
 
Ove godine u konkurenciji od preko 20 kompanija, Talent program Generali Osiguranja Srbija prepoznat je kao najkompleksniji u pristupu u radu sa talentima. Ono što je Generali posebno izdvojilo jeste uključenost top menadžmenta u rad sa talentima, kao i prilike za dalji razvoj koje talenti dobijaju kroz internacionalno iskustvo. Ovim se Generali Osiguranje Srbija pridružilo timu uspešnih  poslodavaca na domaćem tržištu, koji su posvećeni razvoju talenata, a koji čine Coca-Cola, Telenor, JTI, NIS i Nelt.

Nagradu su preuzeli direktor Direkcije za ljudske resurse i organizaciju Milan Nestorović i Ana Glovacki, zadužena za razvoj i implementaciju Talent programa.

Generali Osiguranje Srbija pokrenulo je svoj talent program 2015. godine sa ciljem da prepozna ljude sa najvećim potencijalom za razvoj, da ih zadrži i podstakne njihov napredak u kompaniji. Talent menadžment program obuhvata obuku, rad na projektima, mentorski rad sa top menadžmentom kompanije, ispitivanje ličnih limita i razne druge dinamične metode koje pomažu razvoj liderskih veština talentovanih koleginica ili kolega.

Beogradska kancelarija kompanije Stanton Chase od 2014. godine dodeljuje Talent Management nagradu.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.