Vukašin Stojkov, FOTO: Radmila Jeremić

Promene u upravi Startita

Vukašin Stojkov, FOTO: Radmila Jeremić
Suosnivač Startita, pokreta za razvoj preduzetništva i IT zajednice, Vukašin Stojkov ubuduće će se baviti stateškim pitanjima kao generalni direktor Startita, dok će izvršna direktorka biti Ivana Andrašević, objavio je Startit.

Ivana Andrašević se bavi društvenim aktivizmom preko 20 godina, ima dugu karijeru operativne izvrsnosti na raznim projektima, uključujući i trogodišnji mandat kao generalne sekretarke Saveza izviđača Srbije, najveće nacionalne organizacije za decu i mlade u Srbiji sa preko 3000 članova.

Ivana je kao glavni prioritet u narednom periodu navela dalji rad na izgradnji strukture organizacije i razvoju kulture operativne izuzetnosti, navodi Startit.

"Nakon malog, ali uspešnog eksperimenta tokom 2019-e, po prvi put javno delimo da smo organizovali Savetodavni odbor, čija je uloga da nam pomogne u realizaciji misije, ali i da potpunim uvidom u sve aspekte naših delatnosti nadzire naš rad i usklađenost sa misijom i vrednostima", objavljeno je na sajtu.  

Članovi ovog tela su neki od suosnivača Startita, vođe IT industrije i predstavnici organizacija za razvoj IT zajednice: Zoja Kukić, Vladimir Trkulja, Ivan Aksentijević, Igor Bogićević, Dragan Tomić i Jovana Tomić.

pošaljite komentar

Nema komentara