Ilustracija FOTO: Nataša Stojanović

Radnicima GSP-a bazen i teretana

Ilustracija FOTO: Nataša Stojanović
Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd raspisalo je nabavku za rekreativni oporavak zaposlenih, pišu Večernje Novosti. 

Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena, najviše do iznosa od milion dinara. Ponuđač mora da donese potvrdu da je u poslednjih pet godina sličnu uslugu pružao bar za tri javna preduzeća sa više od 1.000 zaposlenih.


Kada bude odabrana kompanija s najpovoljnijom ponudom zaposleni u GSP-u će dobiti mogućnost da se posle napornog posla rekreiraju u nekom od sportskih centara.

Tender ima nekoliko zahteva za potencijalnog ponuđača. 

Jedan od njih je korišćenje velikog bazena tokom jednog dana vikenda u popodnevnim časovima za oko 25 plivača. 
Drugi zahtev je postojanje akvabik programa, dva puta nedeljno, radnim danima posle 18 časova i jednom vikendom za minimun 10 korisnika.

Treći zahtev je korišćenje sale za pilates, dva puta nedeljno, radnim danima od 18 časova ili tokom vikenda za oko 30 korisnika.

Poslednji zahtev je korišćenje teretane uz stručni rad, sa mogućnošću korišćenja svih raspoloživih termina od 7 časova do 21 čas, za neograničen broj korisnika. 

Izričito se zahteva da za kardio program u teretani budi angažovani profesori fizičke kulture koji će davati instrukcije u vezi s upotrebom sprava.

Zahteva se i da ponuđač raspolaže sa minimalno tri saune, tuševima sa toplom vodom koji će biti na raspolaganju korisnicima pre i nakon korišćenja usluga, odvojenim muškim i ženskim svlačionicama, kao i da ima minimalno 25 ormarića u kojima korisnici usluga mogu da odlože lične stvari. 

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara