Srbija

30.06.2016. 16:08

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Slavica Pavlović imenovana za predsednika Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji

Srbija

30.06.2016. 16:08

Slavica Pavlović imenovana je za predsednika Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji, saopšteno je iz Eurobank Grupe. Ona je do sada obavljala funkciju zamenika predsednika Izvršnog odbora Eurobank ad Beograd, a na ovo mesto je postavljena nakon što je dugogodišnji predsednik Izvršnog odbora, Filipos Karamanolis preuzeo funkciju generalnog direktora „Bancposta“ i generalnog direktora Eurobank Grupe u Rumuniji.

Slavica Pavlović je povodom imenovanja na čelo Izvršnog odbora, rekla da im je cilj da nastave politiku odgovornih kamatnih stopa koje im daju čvrstu finansijsku poziciju među pet vodećih banaka u zemlji po dobiti. 

„Prema poslednjim rezultatima, Eurobank je visokolikvidna i dobro kapitalizovana banka, čija je kapitalna osnova među najvišim u zemlji. Neprekidno stremimo inovacijama i novim idejama kako bismo unapredili nivo naših proizvoda i usluga. Eurobank će i dalje težiti da ostane banka prvog izbora za naše klijente, fizička i pravna lica, poslujući sa osećajem odgovornosti prema zaposlenima, klijentima, stejkolderima i društvenoj zajednici u kojoj posluje“, rekla je Slavica Pavlović.

Pre nego što se 2006. godine pridružila Eurobank a.d. Beograd kao finansijski direktor,ona je radila na poziciji menadžera za reviziju banaka i drugih finansijskih institucija u revizorskim kompanijama PricewaterhouseCoopers i Ernst&Young u Srbiji, a karijeru je započela u Investbanci u Beogradu.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje.

Slavica Pavlović je takođe član Odbora za poreze Saveta stranih investitora i član Upravnog odbora Fondacije za studije nauka i umetnosti Srpske akademije nauka i umetnosti. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.