Vesti iz zemlje

28.02.2018. 09:45

B92

Autor: Nova Ekonomija

U Beogradu će od 1. marta biti održane važne konferencije

U Beogradu će se u narednom periodu organizovati nekoliko velikih i važnih konferencija.

Već 1. marta održaće se LEAD.ART 2018. – konferencija za građenje kulture rukovođenja.

H.art development tim je odlučio da se posveti tome kako da pronađe rešenja za one prošaputane izazove sa kojima se suočavaju menadžeri, kao i njihovi HR-ovi baveći se njima. Mnogi ni ne slute da su njihove dileme i teškoće prilično uobičajene i da se ponavljaju u različitim kompanijama.

Upravo iz tog razloga ste pozvani da glasno podelite izazove sa kojima se suočavate u polju rukovođenja i da aktivno učestvujete u radionicama koje pažljivo pripremamo za vas.

Dva dana kasnije, 3. marta, Beograd je domaćin konferencije „Psihološke osnove uspešne prodaje – iskustveno edukativna radionica“.

Cilj ove radionice je izgradnja motivisanog, uspešnog i samouverenog prodavca koji uživa u svom poslu, realistično vrednujući sebe, svoje saradnike, kompaniju i klijente i vešto koristeći svoj pun potencijal, znanje i iskustvo: prodavca sa kojim je klijentima zadovoljsto da sarađuju.

Ukoliko želite da radite na sebi, na ličnim unutrašnjim promenama i važnim odlukama u životu, posetite 6. marta radionicu „Vaša snaga kroz reč, pokret, telo sa Tanjom Taubner“.

Radionica je namenjena i ženama i muškarcima, a korisna je i onima koji u neposrednom okruženju imaju nekog ko ne prihvata sebe, svoj život, svoje telo.

Istog dana, 6. marta držaće se konferencija „MCSA 2016 – 20742: Identity with Windows Server 2016“.

Treći modul kursa uči IT profesionalce kako da razvijaju i konfigurišu Aktivni Direkotorijum domain servisa (AD DS) u distribuiranom okruženju, kako se implementira grupna polisa, kako se izvodi backup i restore, i kako se nadgledaju i rešavaju problemi u Aktivnom direktorijumu.

Pored toga, ovaj kurs pruža znanja i o tome kako se razvijaju i druge uloge Aktivnog direktorijuma kao što su Aktivni direktorijum Federativni servis (AD FS) i Aktivni direktorijum sertifikacioni servis (AD CS).

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.