Vesti iz zemlje

21.09.2022. 12:42

Confindustria Serbia

Autor: Confindustria Serbia

Velika logistička konfrencija u Beogradu

“PUT KA OPORAVKU: BUDUĆNOST GLOBALNOG LANCA SNABDEVANJA” Utorak, 27. septembar 2022, 9:30 – 15:30 časova / Privredna komora Srbije, Resavska 13 – 15, Beograd

Foto: Confindustria Serbia

Konferencija: “PUT KA OPORAVKU: BUDUĆNOST GLOBALNOG LANCA SNABDEVANJA”

 Beograd će 27. septembra biti domaćin velike konferencije o logistici koju organizuju Confindustria Serbia, Slovenački poslovni klub i Privredna komora Srbije i koja će biti održana u prostorijama Privredne komore Srbije.

Na konferenciji će internacionalni stručnjaci iz ove oblasti razgovarati o sveobuhvatnom uticaju pandemije i najnovijim geopolitičkim uticajima na svetsku logistiku, situacije specifične za industriju i o novim modelima organizacije lanca snabdevanja.

“Put ka oporavku: budućnost globalnog lanca snabdevanja” ima za cilj da bude forum na kojem stručnjaci i lideri industrije mogu u otvorenom dijalogu da razgovaraju o sveobuhvatnom uticaju pandemije i najnovijim geopolitičkim dešavanjima na svetsku logistiku, fokusirajući se na njihovo viđenje mogućnosti koje predstoje i koje proizilaze iz novih propisa i nove infrastrukture; od novih tehnoloških aplikacija kao što je blockchain do novog pristupa ljudskim resursima u sektoru.

Da bi se pružila potpuna slika lanca snabdevanja 2022. godine, konferencija će takođe ponuditi uvid u slučajeve specifične za industriju i njihov pristup novom modelu lanca snabdevanja. Javnost će imati priliku da čuje više od predstavnika automobilske i elektronske industrije, pružalaca IT usluga i predstavnika države, koji će publici predstaviti svoje planove kako da se suoče, prilagode i odgovore na nove globalne perspektive. Ovaj pristup bi trebalo da omogući panelistima i javnosti da neguju dijalog između predstavnika različitih industrijskih sektora i institucija, dajući jasnu sliku o tome, gde će nas put oporavka dovesti.

Medijski partner konferencije: Pluton Logistics

Detalje konferencije, teme i govornike pročitajte OVDE

Svoje prisustvo na konferenciji možete prijaviti OVDE

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.