VIP mobile menja brend u A1 u 2020. godini

Vip mobile će tokom 2020. godine promeniti brend u A1, saopštila je kompanija Vip mobile. Vip mobile je član A1 Telekom Austria Grupe već 12 godina, a ova grupa je u septembru 2017. godine odlučila da A1 uvede kao jedinstveni brend za sve kompanije članice. 

Kako se navodi, sve dogovorene usluge sa operaterom, korisnici će nastaviti da koriste pod istim uslovima, bez potrebe za zamenom pretplatničkog broja, SIM kartica, ili bilo kakve opreme. Takođe, sve dogovorene obaveze prema korisnicima će nastaviti da funkcionišu kao i do sada.

Pod A1 brendom, kompanija će nastaviti da ulaže u mreže nove generacije, kao i u tehnologije za novo digitalno doba, omogućavajući na taj način digitalnu transformaciju srpske ekonomije i društva u celini. 
„Tokom proteklih godina Vip beleži održivi rast, koji se ogleda u povećanju prihoda i konstantnom rastu broja korisnika i tržišnog učešća. Pripadnost A1 Telekom Austrija Grupi nam je već omogućila da delimo iskustva kao i nove tehnologije. Prepoznati smo kao inovator i kompanija koja menja tržište na bolje. Sada je vreme da se i mi promenimo na bolje. Čvrsto stojimo iza uverenja da operateri danas ne mogu više da pružaju samo pristup infrastrukturi i korisničku podršku, a rebrendiranje će upravo dati značajan doprinos ispunjenju ovog obećanja", rekao je Dejan Turk, generalni direktor kompanije Vip mobile.

A1 Telekom Austrija Grupe, koja se nalazi na Bečkoj berzi, vodeći je pružalac digitalnih i komunikacionih usluga u regionu Centralne i Istočne Evrope sa 25 miliona korisnika u sedam zemalja, uključujući Austriju, Bugarsku, Hrvatsku, Belorusiju, Sloveniju, Srbiju i Severnu Makedoniju. 
Vip mobile je najmlađi mobilni operater u Srbiji. Vip je u 2019. godini ostvario udeo na tržištu od 25,2% i zapošljava više od 1.400 stručnjaka. U 2018. godini kompanija je ostvarila prihode od 249 miliona evra, navodi se u saopštenju.Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara