Webiz konferencija 2021: Innovation & Women empowerment

š'+

Webiz online konferencija Innovation & Women empowerment biće održana 8. i 9. aprila ove godine. Organizatori  najavljuju pravi virtuelni spektakl jer učesnici mogu da prate konferencije preko live stream-a i to produkcijski unapređene.

Tema ovogodišnje konferencije je inovacija i osnaživanje žena, a u dva dana programa stalo je 14 panela sa preko 40 učesnika. 

Ono što učesnicima obećava dobar provod na Webiz konferenciji jeste interaktivna platforma za praćenje programa putem koje mogu da se uključe u panel i postave pitanje gostima.

Na konferenciji će učestvovati predstavnici kompanija Microsoft, Centili, TeleGroup, SAGA, PwC Serbia, ali i osnivači uspešnih startapa: 60seconds, Bitebell, PygmyTITAN.

Među domaćim govornicima koji će učestvovati na Webiz konferenciji su i Borislav Miljanović, Founder & CEO Represent System-a, Nebojša Đurđević, generalni direktor Inicijativa "Digitalna Srbija", Zoran Vasiljev, Group CEO Centili, Branislava Antović Founder & Editor-in-Chief, Brana’s Divine World, Biljana Ždrale, CEO startapa Boostowski i mnogi drugi.

Pored stručnjaka sa domaće scene, Webiz konferenciji će se pridružiti i svetska imena, kao što su Stefan Kauster, Partner & Head of Ecosystem Consulting globalne istraživačke organizacije Startup Genome, Jan Kobler, Managing Partner velikog investicionog fonda South Central Ventures, Richard Andemark, Founder & CEO škole primenjene informacione tehnologije Salt.

Više o Webiz konferenciji programu možete saznati OVDE.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara