Vesti iz zemlje

16.02.2019. 12:31

Beta

Autor: CINS

Danas na protestu #1od5miliona potpisivanje Sporazuma sa narodom

Organizatori protesta #1 od 5 miliona u Beogradu saopštili su da će građani danas na protestu u Beogradu moći da potpišu Sporazum sa narodom. 
Predstavnici 34 opozicione političke organizacije koje su potpisale sporazum i koje svojim potpisom garantuju njegovo sprovođenje podeliće ga građanima pre početka protestne šetnje.
„Građani su na protestima pokazali da žele državu u kojoj je Vlada smenjiva na fer i poštenim izborima i u kojoj su građani ti koji kontrolišu državnu upravu. Zato će potpis svakog građanina na Sporazum sa narodom značiti da su građani ti koji će kontrolisati njegovo sprovođenje“, navedeno je u saopštenju.
————————————————————————————————————————
PROČITAJTE JOŠ:
————————————————————————————————————————

Kako je navedeno, svaki Sporazum biće odštampan u dva primerka te će građani moći jedan primerak da potpišu i ubace u za to predviđene kutije, a drugi primerak da zadrže za sebe. Kutije će biti postavljene na Platou, kao i kod Narodne skupštine gde se šetnja završava.
Protest počinje u 18.00 na Platou ispred Filozofskog fakulteta.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.