Vesti iz zemlje

04.04.2019. 16:46

Autor: Dimitrij Peskov, PR Vladimira Putina

Nikos Zois – novi direktor kompanije HEINEKEN Srbija

Nikos Zois imenovan je za novog direktora kompanije HEINEKEN Srbija i tu funkciju preuzeo je 1. aprila. 
Svojom jasnom vizijom i strategijom, Zois će predvoditi HEINEKEN tim u Srbiji, postavljajući snažne poslovne standarde kroz još jače finansijske rezultate.
„Uz pomoć talentovanih, predanih i vrednih zaposlenih u kompaniji HEINEKEN Srbija, naša je ambicija da budemo još inovativniji, da održimo vrhunski kvalitet i očuvamo pobednički portfolio, uz stalni razvoj i napredak u segmentu društveno odgovornog poslovanja“, rekao je Zois povodom imenovanja na novu poziciju.
Novi direktor kompanije HEINEKEN Srbija ima bogato komercijalno iskustvo u pivskoj industriji, koje je sticao više od 25 godina u HEINEKEN-u. 
Kao direktor prodaje u kompaniji Athenian Brewery, Zois je doprineo celokupnom održivom rastu svih parametara poslovanja uz stabilan finansijski rezultat. 
Kompaniju HEINEKEN Bugarska, koju je Zois vodio od 2016. godine, potrošači i zainteresovane strane ocenili su tri godine zaredom kao „najzeleniju“ i društveno najodgovorniju kompaniju u okviru veoma promenljivog sektora robe široke potrošnje. Osim toga, uveo je brojne inicijative kako bi se poboljšala klima u kompaniji i kako bi se kompanija HEINEKEN Bugarska pozicionirala kao željeni poslodavac.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.