Srbija

01.10.2024. 10:36

Nova ekonomija

Autor: Nevena Petaković

Raspisan tender za proveru rekonstrukcije Trga Nikole Pašića

Nova ekonomija

Srbija

01.10.2024. 10:36

Beogradski Sekretarijat za investicije raspisao je tender za tehnički pregled izvedenih radova na rekonstrukciji Trga Nikole Pašića. Sekretarijat je procenio da će ova usluga koštati 2,4 miliona dinara, a da će trajati čak pune dve godine.

Predmet tehničkog pregleda su izvedeni radovi na rekonstrukciji Trga Nikole Pašića, površine 8.156,27 kvadrata.

Kako se vidi iz tenderske dokumentacije, tehnički pregled izvedenih radova obuhvata pregled tehničke dokumentacije, pregled izvedenih radova i izradu izveštaja.

Rok za podnošenje ponuda je 21. oktobar. Izvršilac se obavezuje da tražene poslove započne po prijemu pisanog poziva Sekretarijata, i završi ih u roku od 730 kalendarskih dana.

Podsetimo, posao rekonstrukcije Trga Nikole Pašića u Beogradu dobila je krajem prošle godine grupa od šest firmi – GP Invest gradnja, D.C. Energocoop, Slavija Proking, Alex E&C, Tesla sistemi i SDC Professional.

Ugovor sa ovim firmam zaključen je u decembru prošle godine. Radovi na rekonstrukciji Trga Nikole Pašića počeli su krajem februara.

Trajanje ugovora sa izabranim izvođačima prvobitno je bilo 210 kalendarskih dana, ali je nedavno produženo na 285 kalendarskih dana.

Vrednost radova na rekonstrukciji trga je dostigla je 632.672.045,26 dinara bez PDV-a, odnosno 759.206.454,31 sa PDV-om, o čemu je Nova ekonomija već pisala.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.