Srbija

15.03.2022. 13:59

Nevena Petaković

Autor: Nova Ekonomija

Tender „Pošte“ za oglašavanje na Fejsbuku, Instagramu, Guglu

JP "Pošta Srbije" oglasila je nabavku usluge kreiranja strategije i implementacije glašavanja na digitalnim medijima.  Vrednost usluge Pošta je procenila na 7,6 miliona dinara. Između ostalog, usluga podrazumeva de...

Pixabay

Srbija

15.03.2022. 13:59

JP „Pošta Srbije“ oglasila je nabavku usluge kreiranja strategije i implementacije oglašavanja na digitalnim medijima.  Vrednost usluge Pošta je procenila na 7,6 miliona dinara. 

Između ostalog, usluga podrazumeva definisanje komunikacione strategije Pošte na digitalnim kanalima, izradu mesečnog sadržaja za društvene mreže i digitalne platforme – izradu Fejsbuk, Instagram, Gugl, LinkedIn objava (tri objave nedeljno i 12 mesečno po platformi). 

U specifikaciji usluge se traži i izrada kreativnih rešenja za oglašavanje na Fejsbuk, Instagram, LinkedIn platformama, izrada njuzletera, prilagođavanje formatima oglašavanja, izrada medija plana, optimizacija kampanje, zakup medija na digitalnim kanalima, izrada kreativnih rešenja na Gugl platformama. 

Preko 1.000 mopeda ipak stiže u Poštu
Nezadovoljni poštari sutra obustavljaju rad

Po definisanju sredstava na mesečnom nivou pružalac usluge je dužan da dostavi raspodelu budžeta (medija plan) po kanalima komunikacije Gugl, LInkedIn advertajzing kampanje, njuzleter, Fejsbuk i Instagram, kao i procenu glavih metrika u skladu sa ciljem promocije (broj prikaza, interakcija, procenu vrednosti troška po instalaciji aplikacije). 

Od ponuđača se zahteva da je za period od tri poslednje finansijske godine, ostvario prihod ne manji od 15 miliona dinara, kao i da ima najmanje jednog zaposlenog sa završenim Fakultetom primenjenih umetnosti ili odgovarajućim.

Rok za dostavljanje ponude je 15. mart. 

Poštari sanjaju dan kada će se približiti prosečnoj plati

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.