Izdavaštvo

01.10.2015. 09:49

Autor: Business Info Group

Lideri društvene odgovornosti 2015.

Izdavaštvo

01.10.2015. 09:49

Business Info Group, izdavač mesečnika „Nova ekonomija“, po šesti put objavljuje godišnju ediciju LIDERI DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI za 2015. godinu.

Odgovorni prema sebi, odgovorni prema zajednici

Business Info Group i ove godine nastavlja promociju odgovornih aktivnosti i ulaganja u zajednicu, jer primeri koje pružaju društveno odgovorne kompanije ne samo da uticu na širenje ideje i prakse korporativne odgovornosti, vec su se pokazali kao najbolji motivator i za druge da prihvate ovaj koncept i ulažu u zajednicu u kojoj posluju.
Sredstva koja smo prikupili prošle godine iskorišcena su za osnivanje Soft Skills Centra koji je poceo sa organizacijom besplatnih obuke i mentorstava za studente i studentstke organizacije. Obucavamo ih kako da predstave svoje aktivnosti, sposobnosti i ideje, kako da traže posao, kako da nastupaju u javnosti, sa ciljem da se kod mladih, obrazovanih i ambicioznih ljudi podigne nivo veština koje su neophodne u savremenom poslovanju, a ne nalaze se u obrazovnim programima naših fakulteta.
Pozivamo vas da i ove godine predstavite svoje društveno odgovorne i dobrotvorne aktivnosti u našoj ediciji i time pomognete nastavak i proširenje rada Soft Skills Centra.

Publikacija ce kao i svih prethodnih godina biti podeljena preduzecima i finansijskim institucijama, Kancelariji predsednika Republike, premijeru, ministrima, pomocnicima, državnim sekretarima i državnim institucijama, nevladinim organizacijama, udruženjima poslodavaca, privrednim komorama, lokalnim samoupravama, stranim ambasadama i predstavništvima u Srbiji.
Business Info Group ce deliti publikaciju i ucesnicima svojih poslovnih konferencija tokom cele godine. PDF izdanje publikacije bice distribuirano na 10.000 adresa, a može se neograniceno preuzimati i sa našeg sajta.

 

PREUZMITE DOKUMENT

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.