Srbija po prvi put bira najbolje e-Commerce kompanije

eCommerce Asocijacija Srbije

Sve više kompanija u Srbiji svoje poslovanje bazira, ili značajnim delom realizuje kroz eCommerce, odnosno elektronsku trgovinu.

Koliko su u tome uspešne, u kojim branšama, koje su od njih otišle korak ispred ostalih i nametnule se kao lideri – saznaćemo u decembru.

eCommerce Asocijacija Srbije, koja okuplja sve činioce digitalnog ekosistema i aktivno radi na promociji elektronskog poslovanja u zemlji, po prvi put organizuje dodelu godišnjih nagrada najboljim kompanijama – HotSpot eCommerce Awards 2021. Pravo na prijavu imaju sve kompanije koje posluju u okvirima eCommerce industrije u Srbiji, bez obzira na polje delovanja.

U okviru 3 kategorije biće dodeljena ukupno 21 nagrada najuspešnijim firmama u različitim oblastima. Sve kompanije koje se prijave direktno se kandiduju i za osvajanje glavne nagrade – eCommerce Champion 2021.

Prijave su potpuno besplatne i podnose se putem sajta hotspotawards.com, po vrlo jednostavnom principu, zaključno sa 30.novembrom. Sistem glasanja je jedinstven - pored glasova žirija visoko se vrednuju i glasovi publike.

Svečana dodela HotSpot eCommerce nagrada održaće se 15. Decembra 2021. u klubu Lafayette u Beogradu


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.