Vesti iz zemlje

16.03.2024. 18:19

Apriori World

Autor: Nova ekonomija

Dodeljena prestižna PRO PR Globe Awards priznanja

Milena Avramović Bjelica, Jelena Milašinović, Suzana Miličić, Andrea Brbaklić, oština Golubac, Saša Popović, Nenad Danilović, Nacionalna akademija za javnu upravu dobitnici su priznanja PRO PR Globe Awards.

Foto: Apriori World

U petak, 15. marta su u sklopu PRO PR konferencije u hotelu Mona Plaza u Beogradu, dodeljena prestižna PRO PR Globe Awards priznanja. Dobitnike nominuju bivši dobitnici ovog priznanja, ali i dobitnici članovi četiri svetska komunikacijska udruženja: Udruženje za odnose s javnošću i komunikaciju (Public Relations and Communications Association – PRCA), Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (International Public Relations Association – IPRA), Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje (The International Consultancy Organisation – ICCO), Ovlašćeeni Institut za odnose s javnošću (Chartered Institute of Public Relations – CIPR) dobitnicima 2023. godine.

Dobitnici priznanja iz Srbije su: Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorica i suosnivačica Chapter 4, Jelena Milašinović, komunikacijska menadžerka Beogradske filharmonije, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR i Andrea Brbaklić, direktorica FromA Consulting Ltd.

Priznanje Vision City uručeno je opštini Golubac, priznanje Vision Manager uručeno je Saši Popoviću, direktoru i suosnivaču VEGA IT, Infigo Awards je uručeno Nenadu Daniloviću, osnivaču i glavnom i odgovornom uredniku portala advertiser-serbia.com a priznanje Transparency in Communication uručeno je Nacionalnoj akademiji za javnu upravu.

Osim njih, priznanje su osvojili: iz Slovenije: Sabrina Pečelin, PR menadžer u Porsche Slovenija, Alenka Vidic Praprotnik, upravna direktorica o28 komunikacijske grupe i Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacija i održivosti u A1 Slovenija i A1 Srbija, iz Ujedinjenog Kraljevstva: Polly Cziok, izvršna direktorica promena i inovacija London Borough of Merton i Sophie Brendel, direktorica odela za publiku, komercijalu i digital u Muzeju Viktorija i Alberta, iz Crne Gore: Nina Redžepagić, vlasnica PR agencije OR i Slađana Radović, rukovoditeljica sektora za PR, marketing i komunikacije u Lovćen Banci AD iz Hrvatske: Robert Škunca, generalni direktor regiona Jugoistočne Evrope Grayling i Dario Gabrić, rukovodilac korporativnih komunikacija Erste bank Croatia, iz Italije: Alicia Matilda Lubrani, glavna direktorica marketinga i direktorica korporativnih komunikacija u zemlji Axpo Italia, iz Bosne i Hercegovine: Nedžad Džudža, Direktor marketinga i korporativnih komunikacija & upravljanja održivošću i Latifa Imamović, rukovodilac marketinga, Klika,

iz Sjeverne Makedonije: Ratka Tiricovska, rukovodilac sektora marketinga i PR-a Stopanske banke AD Skoplje, iz Sjedinjenih Američkih Država: LaShonda L. Eaddy, docent za odnose s javnošću na Univerzitetu Penn State i Travis Parman, glavni direktor za komunikacije Phillip Morris iz Južne Afrike: Dustin Chick, partner i generalni direktor Razor PR, iz Ukrajine: Sergii Bidenko, direktor Bayka.agency, iz Irana: Mina Nazari, stručnjak za odnose s javnošću i komunikaciju Power Distribution Company, Tabriz, iz Rumunjje: Dana Oancea, predsednica Foruma za međunarodnu komunikaciju, iz Španije: Rafael Llopis, rukovodilac sektora marketinga Revestech te iz Mađarske: Zsófia Balatoni, suosnivačica Uniomedia PR agencije.

Ove godine je dodeljeno novo priznanje PRO PR Globe Entrepreneur Awards koje je pripalo Ryanu Keithu, izvršnom direktoru i osnivaču ScanQuo iz Velike Britanije.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.