Maxi - omiljena prodavnica kupaca u Srbiji

Delhaize

 Kontinuirano unapređenje usluge i asortimana po merilima modernog kupca i poverenje koje Maxi supermarket gradi duže od 20 godina, prepoznali su i potrošači u Srbiji, odabravši ovu prodavnicu kao svoje omiljeno mesto kupovine. Na osnovu njihovih glasova, u okviru kampanje “Najbolje u Srbiji”, brendu Maxi dodeljeno je priznanje “Miljenik potrošača“ u kategoriji „trgovina“.

“Veliko je zadovoljstvo osvojiti priznanje za omiljenu prodavnicu, pogotovo kada ono dolazi direktno od kupaca. Ovu nagradu doživljavamo kao potvrdu da su očekivanja potrošača ispunjena, ali i kao odgovornost da nastavimo da ulažemo u svaki segment poslovanja koji će iskustvo kupovine podići na još viši nivo. Ovo je priznanje i za sve naše predane kolege koje svakog dana u prodavnicama uslužuju potrošače i svojim komšijskim pristupom čine da usluga, zajedno sa kvalitetnim asortimanom, bude obeležje Maxi supermarketa”, kaže Milica Popović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.

Prvi Maxi supermarket otvoren je 12. decembra 2000. godine, a danas modernu mrežu ovih maloprodajnih radnji čini 274 supermarketa u 56 gradova širom Srbije. Prateći trendove i osluškujući potrebe savremenog potrošača, kompanija Delez Srbija  kontinuirano uvodi inovacije u asortimanu i usluzi, podižući standard iskustva kupovine. Tako, zahvaljujući digitalnom programu lojalnosti „Moj Maxi“, kupci danas mogu uživati u potpuno novom iskustvu personalizovane nabavke, uz aplikaciju koja donosi brojne pogodnosti i popuste koji odgovaraju njihovim navikama.

Priznanje „Miljenik potrošača” dodeljuje se isključivo na osnovu glasova potrošača u organizaciji udruženja “Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda. U konkurenciji za nagradu našlo se 1 500 brendova u 30 kategorija. Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze. Akcija „Miljenik potrošača” organizovana je u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, u okviru koje se odvijaju i akcije „Moj izbor” i „Dobročinitelj”.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.