Za 35 sekundi spota i vizuale Beograd daje skoro 42.000 evra

Foto: Nova ekonomija

Sekretarijat za zaštitu životne sredine grada Beograda je raspisao javnu nabavku izrade video spotova i vizuala za promociju zaštite životne sredine. Vrednost tendera procenjena je na 4,1 milion dinara bez PDV-a, odnosno 4,9 miliona dinara sa PDV-om (oko 41,9 hiljada evra).

Posao podrazumeva izgradu integralnog video spota u trajanju od 20 sekundi i izradu podverzija video posta od pet i deset sekundi.

Na računima Infostana ubuduće i firma čija deponija se zapalila u Vinči

U cenu javne nabavke uključena je i izrada teksta i predloga scenarija kao i angažovanje profesionalne autorske ekipe, potrebne tehnike i aktera za video spot.

Takođe, u cenu je uključeno i snimanje u Full HD formatu, tonsko snimanje spota, pripremu muzičke podloge za spot, tonska oprava kao i postprodukcija slike i finalni miks tonova.

Video spotovi treba da budu prilagođeni za emitovanje na medijima (TV i Jutjub), kao i na društvenim mrežama, piše u tehničkoj specifikaciji javne nabavke.

Firma koja dobije posao treba da uradi i dizajn, pripremu za štampu i izradi dva vizuala za oglašavnje na bilbordima, kao i dva vizuala za oglašavanje na internetu.

Rok za podnošenje ponuda je 6. septembar 2021. godine.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • Nikolaus

    Pa i logo za Puteve Srbije je koštao 5 miliona dinara...a recimo moj sin je kod najboljeg beogradskog dizajnera logoa za firmu platio manje od 400 evara... ...pa Čistoća je kupila tablete, mislim od Kokezine firme (čitaj Andreja Vučića), po 28.000 € koji su u prodavnicama oko 300...

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.