E-biznis

15.09.2020. 10:01

Raiffeisen banka

Autor: Nova Ekonomija

Raiffeisen banka ponudila prvu metalnu Visa karticu u Srbiji

Raiffeisen banka je klijentima u Srbiji ponudila uslugu privatnog bankarstva, pridruživši se tako drugim bankama u grupaciji koje već nude ovu ekskluzivnu bankarsku uslugu. Ona nosi naziv osnivača, Fridriha Vilhelma Rajfajzena, a podrazumev...

Raiffeisen banka

E-biznis

15.09.2020. 10:01

Raiffeisen banka je klijentima u Srbiji ponudila uslugu privatnog bankarstva, pridruživši se tako drugim bankama u grupaciji koje već nude ovu ekskluzivnu bankarsku uslugu. Ona nosi naziv osnivača, Fridriha Vilhelma Rajfajzena, a podrazumeva privilegovanu uslugu zasnovanu na želji da se sa klijentima grade dugoročni odnosi koji garantuju potpunu privatnost, sigurnost i transparentnost. Individualnost u pristupu, investiciono savetovanje, planiranje ličnih finansija klijenta, te traženje sveobuhvatnih finansijskih rešenja – odlike su koje privatno bankarstvo Raiffeisen banke razlikuju od ostalih na našem tržištu.

Proizvod koji se posebno ističe u bogatoj lepezi usluga privatnog bankarstva jeste apsolutna novina na našem tržištu – prva platna kartica izrađena od metala! Reč je o Visa Infinite debitnoj kartici, kreiranoj u saradnji sa kompanijom Visa, koja predstavlja jednu od najprestižnijih kartica u svetu. 

Visa Infinite kartica Raiffeisen banke namenjena je pre svega klijentima privatnog bankarstva i za njih je potpuno besplatna. Ovu karticu, međutim, mogu imati i svi klijenti Raiffeisen banke koji žele da budu među malobrojnima u našoj zemlji koji će u svom novčaniku imati prvu metalnu karticu na tržištu.

Visa Infinite kartica omogućava sigurna plaćanja na prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu. Među specijalnim pogodnostima koje kartica nudi izdvajaju se: putno osiguranje za vlasnika kartice i članove njegove porodice, pristup aerodromskim ložama u preko 450 gradova širom sveta, pristup brzom prolazu i privilegovanom ček-inu na više od 270 aerodroma, specijalni popusti i VIP tretman u više od 900 hotela širom sveta, kao i popust za kupovinu na brojnim prodajnim mestima. Uz sve to, ova kartica obezbeđuje i dodatna osiguranja vezana za neovlašćeno korišćenje i krađu kartice, gubitak i kašnjenje prtljaga i sl. 

Pored navedenih benefita za vlasnike Visa Infinite kartice, posebno treba izdvojiti takozvanu uslugu konsijerža koju banka pruža u saradnji sa kompanijom Visa, a koja obezbeđuje pomoć u organizaciji putovanja i rezervaciji smeštaja u luksuznim hotelima, podršku pri kupovini karata za različite manifestacije, pa čak i prilikom organizacije raznih događaja, porodičnih i ostalih proslava… Usluga konsijerža je  korisnicima dostupna 24 časa, 7 dana u nedelji. 

Više informacija o usluzi privatnog bankarstva, kao i pogodnostima za korisnike Visa Infinite kartice može se pronaći na stranici: https://fwr.raiffeisenbank.rs/privatno-bankarstvo.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.