Vesti iz zemlje

19.11.2019. 16:22

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Pogledajte ko je dobio posao izrade video spota za kampanju GSP

Ugovor za izradu video spota o plaćanju karte u gradskom prevozu dobila je kompanija Block&Roll za četiri miliona dinara. Ova firma dobila je još jedan ugovor od Grada Beograda za medijski plasman, vredan 25 miliona dinara.

Građani su na društvenim mrežama prethodnih dana burno reagovali na kampanju koja krivi neplatiše za loše stanje gradskog prevoza u Beogradu.

Block&Roll je 16. oktobra zaključio ugovor sa Sekretarijatom za javni prevoz Beograda za javnu nabavku „Izrada video spotova i vizuala za javni prevoz“, vidi se iz Obaveštenja o zaključenom pojedinačnom ugovoru. 

Prema konkursnoj dokumentaciji, obaveza ponuđača je da izradi video spot, dizajnira i izradi oglas za oglašavanje u štampanim medijima, vizual za oglašavanje na bilbordima i vizual za oglašavanje na internetu.

Kako se navodi u Obaveštenju, za ovaj posao Grad će platiti 3.940.000,00 dinara bez PDV-a, odnosno 4.728.000,00 dinara sa PDV-om.

Block&Roll je takođe dobio tender vredan 25 miliona dinara za medijski plasman od Sekretarijata za javni prevoz, a ugovor je zaključen 8. novembra.

Kampanja podrazumeva izradu spotova za TV, vizuala za oglašavanje i insertacije u štampanim medijima, za oglašavanje na bilbordima i internetu sa porukama korisnicima javnog prevoza u Beogradu. Ciljna grupa su muškarci, žene i deca od sedam do 70 godina.

Sekretarijat za saobraćaj je predvideo zakup oglasa u Srpskom telegrafu, Informeru, SAT-u, Blicu, Alou, Kuriru i u 24 sata, i plasman spotova na televizijama O2, Prva i Pink, vidi se u konkursnoj dokumentaciji.

Block&Roll je sredinom ove godine od Grada Beograda takođe dobio posao za marketinške usluge i organizaciju petodnevne manifestacije „Nedelja energije“ za 11 miliona dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

Grad Beograd izdvaja 90 miliona dinara za reklamiranje gradskog prevoza

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.